Saturday, June 25, 2011

" Bang , jom g jalan jalan "

Assalamualaikum kawan !

Nak join pg jalan-jalan ?


21 comments:

  1. salam perkenalan dari saya :D

    saya berkunjungan ke sini :)

    NAK JALAN JALAN? MEH KE BLOG SAYA PLAK : Bang , jom g jalan jalan.

    ReplyDelete
  2. Ray joined...
    Ray datang...
    Ray followed.
    (^^)

    IKUTSUKAHATIAKUJE

    ReplyDelete
  3. Datang terbaring di sini... hehehe.. jom jadi rakan blogger?!
    Klik Sini untuk melawat blog saya!

    ReplyDelete
  4. jejln kat sini sambil folow...

    ReplyDelete
  5. hallooo...dtg jln2 dari blog abg ben :)

    jom jln2 blog kte :)
    http://cthaslinda.blogspot.com/2011/06/bang-jom-g-jalan-jalan.html

    ReplyDelete
  6. halluuu...cak! hehe pnat buat blog walking ni..nak rehat jap kat sini sambil makan kurma boleh?hehe..jom jadi rakan blogger saya? saya dah follow awak..
    http://blogakufadila.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. Salam amirul:)
    Headerawak cool :D
    http://tiqiestory.blogspot.com/2011/06/bang-jom-g-jalan-jalan.html#comments

    ReplyDelete
  8. Cheq sue jalan2 dari blog BA… salam kenal (T____T)

    ReplyDelete
  9. singgah sini jap....
    penat berjalan ni...
    hehehe
    =)
    http://qasehqhaleef.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. jalan2 sini :D

    list move bulan depan
    http://eleventx.blogspot.com/2011/06/upcoming-july.html

    ReplyDelete
  11. datang singgah sni..n i already follow u..kalo sudi follow lasaya

    ReplyDelete
  12. ehhhh..awak ! saya lawat awak balik .
    hha !

    ReplyDelete
  13. yuhuuuu ~
    hye awk !!
    blogwalking sini..

    Meh la singgah blog saya pulak.. heeee ~ :)

    ReplyDelete
  14. Yeah lulu datang kat sini.. Hai awak!!

    ReplyDelete
  15. singgah dari blog abg ben..:)..salam perkenalan ye..:)

    " korang nak rm50 dengan cara paling mudah ? just bagi gambar dan korang mungkin dapat bawa balik rm50 + hadiah sponsor + hadiah misteri + barangan..

    saya juga mengharap jasa baik sesiapa yang ingin sponsor agar contest ini akan bertambah menarik dan meriah..pihak sponsor juga akan mendapat beberapa kelebihan...

    berminat ?? "

    [ Contest ] Anda Bagi Gambar , Prince Bagi RM50 !!!

    ReplyDelete
  16. singgah dari blog abg ben..:)..salam perkenalan ye..:)

    " korang nak rm50 dengan cara paling mudah ? just bagi gambar dan korang mungkin dapat bawa balik rm50 + hadiah sponsor + hadiah misteri + barangan..

    saya juga mengharap jasa baik sesiapa yang ingin sponsor agar contest ini akan bertambah menarik dan meriah..pihak sponsor juga akan mendapat beberapa kelebihan...

    berminat ?? "

    [ Contest ] Anda Bagi Gambar , Prince Bagi RM50 !!!

    ReplyDelete