Wednesday, February 16, 2011

Perkara2 unik yang KITA pernah buat . =)

  1. Tekan button lif banyak kali dengan harapan lif akan sampai secepat mungkin. 
  2. Apabila anda tersesat jalan pada waktu malam, 7eleven dan stesen minyak boleh menjadi kaunter pertanyaan.
  3. Tengok kiri dan tengok kanan ketika melintas jalan sehala.
  4. Curi cili sos KFC semasa zaman sekolah dulu.
  5. Lukis kartun dekat hujung muka surat buku pastu selak laju-laju. 
  6. Da lambat nak jumpa kawan, lepas tu kwn msg "kat mana?". Reply balek "otw" padahal masih di rumah.
  7. Suka letak kipas depan muka lepastu nyanyi buat suara mcm robot.
  8. Makan 'gula-gula hantu'. lepas makan sure lidah ada color merah/biru/hijau.
  9. Bila nak keluar rumah, race dgn adik-beradik siapa dapat duduk depan sampai bergaduh. Tapi selalunya mak yang dapat punya.
  10. Dah separuh pinggan makan baru nak baca doa.
  11. Instead of kejutkan member yang tertidur dlm kelas or masa ceramah, kita pakat bgtau kwn2 lain utk tengok.

p/s : ad yang same x ?? haha enjoy life =)

 

4 comments:

  1. ekekeke , ada gak yang sama . memang gelak arh bila ingt balikk ;D

    ReplyDelete
  2. saye pena buat yang no 5,6,7 ngan 10..hahaha follow kamoo k..

    ReplyDelete