Monday, August 29, 2011

Bila hari raye menjelang.

The title says it all. ok. tadi semua kawan facebook aku sudah..sekarang kawan n pelawat-pelawat blog aku plak. Selamat Hari Raya Aidilfitr& Maaf Zahir dan Batin! aku nak minta maaf sangat lah kalau ada buat or said something wrong to you. tapi memang aku sengaja nak bagi trase pon. kalau tidak sampai bila-bila tak sedar. haha. Balik kampung tu, hati hati ye di jalan raya. tahun ni aku balik kedah. -tapi petang raye pertama da balik KK dah-. syok woo balik kampung. dapat duit raye woo~ (errmm..sory kau da besar tak dapat duit raye dah) :) 


da makin membesar ni keinginan nak main mercun da tumpul. ye tak ? tapi keinginan nak men MERIAM TU ADE ! HAHAHAHA :D tahun ni aku balik kkg lambat sket. famili semua balik ptg. aku n abang aku balik kemudian. sebab every year kat KK ade main meriam. its call MERIAM TALANG. nak tau saiz die?
l
l
l
V
ini dia !
yang baju merah tu pakcik gua, dia otai kot (hehe tipu jew)


sekali meriam tu meletup !
nak tercabut jantung la kawan  :)

 haa~ tapi aku tak main. bahaya woo ! orang kampung tu ja yang main. aku regular customer je. every years aku pergi tengok . tak buleh miss ! rugi. So baju melayu aku tahun ni warna kelabu . tahun ni saja saja nak try warna kelabu lama dah teringin warna nie. dapat jugak. tahun lepas warna hitam. Baju melayu/kurung korang pula warna apa? mesti cantik cantik punyaa kan kan? haha

Kalau ada buat open house tu ajak le teman ni ha hoho~. boleh isi perut ni. tapi aku tak bueh nak makan banyak lah. aku diet. seminggu tiga kali doe pergi gym ! :)  -Padahal makan banyak tak henti henti masa berbuka- haha. so have fun during raya okay~. salam !



ayah aku garang, gigit orang arrgghh ! (:
SEKIAN. 

12 comments:

  1. pergh , first time tgok meriam besaq mcm tu -,-
    btw selamat hari raya :)

    ReplyDelete
  2. haha~ :D

    oryte. selamat hari raya Si hitam Manis.

    ReplyDelete
  3. haha..ayah kau garang..takutnye..hehe selamat hari raya..:)

    ReplyDelete
  4. nor : jgn main2 haa~

    btw, selamat hari raya. :)

    ReplyDelete
  5. fulamakkk..first time tgk meriam besar gitu.. bahaya2..

    selamat hari raya ;)

    garangnye ayah die!

    ReplyDelete
  6. Aesya ; bunyi dia gempak beb ! (:

    btw, selamat hari raye.

    ayah kite gigit org tau.. huhU~ :D

    ReplyDelete
  7. aku dh tgk vid meriam ni.. mmg terbaik.. teringin sgt nk tgk dpn mate..

    ReplyDelete
  8. syafiq; nak tgk ? mai lah kuala kangsar mlm raya. depa main sampai subuh tau, :)

    ReplyDelete