Wednesday, March 30, 2011

perkhemahan ini best ! =)

assalamulaikum y'all !!
yeah...sudah lima ary x update blog !!
skunk sudaa rindu bangat sama ini belog doe !! 
hahahaks ! =)

haa~ macam yang sudaa dijanjikan hari tuh..aku nak share experience aku time pegi camping hari tuh..hah! x taw? bace entry aku sebelom nie lahh senang..ok!

the story start here !
hari jumaat lepas..aku and all the PRA-U Cliffordian telah membuat satu perkhemahan yang melibatkan Persatuan Tingkatan Enam(PERTINA) & Persatuan Bulan Sabit Merah Malaysia(BSMM).Kem nie diadakan di Salak North Camp.

tapak kem nie baru jew bukak..sume facilities die yang terbaek lahh...kawasan kem nie bersebelahan dengan tasik..huish~ kalau korang tengok tempat nie..mesti pueh hati..scenery die cantik betoi...humm..nie aku tunjuk picture kami !


Macam-macam aktiviti yang kiteorang buat...kalau ikut entry aku yang dulu uh..aku cakap kebanyakan aktiviti dalam jadual tuh semue tak best..tapi ade sorng hambe Allah nie..banyak tukar activity dari yang boring tuh ke yang terbest lahh..tengkiu lahh Cikgu !.

tuu diaaa~ nie laa hambe Alllah yang aku cakap uh..
cikgu Hamimi..
dia tengah buat praktikal kt skolah kami..
cikgu memang sempoi habis !!

ok sambung usha gambar..=)

ok guys...nie jer laah yang aku buleh tunjuk kt korang..apew?? nak usha lagi ?? boleh jew...hah !! tekan jew tulisan ini ! =)

ok lahh conclusion skarang nie..camping kali nie memang best..walaupun ader lahh sket2 problem mase uh...tapi kiteorang enjoy lahh ! dan ape pengajaran kat aku time nie..ialah..jangan sesekali memberi pandangan negatif kalau sesuatu tu belum berlaku...

oryte itu sajaa...
sekian terima kasih !
peace y'all !! =)
P/s : some memories that we had cannot being deleted easily..remember that~

5 comments:

  1. salak north?? serik giler ak ngan tempat tu..

    ReplyDelete
  2. hahahah...cte cm best....tp aku gerenti x best..tgk gmbr cm bosan jer....

    ReplyDelete
  3. ishh~ ke ad orng jeles kt cniE??

    ReplyDelete