Wednesday, February 23, 2011

merentas apew ???

lari ! lari ! lari !

FEB 23
sekolah kebanggaan aku
CLIFFORD SCHOOL

Akan mengadakan latihan merentas desa. best nie. bukan selalu pon nak ada merentas desa nih..! skali skale jew. itu pon jenuh nak tunggu. haish ~! yelah..mane x nyer. banyak kebaikan kite boleh dpt from  this activities..diantara aspek yang boleh kite bayangkan. .cth.dari aspek pendidikan. peserta boleh tahu tentang bentuk muka bumi di kawasan yg akan dilalui mereka..xkan la lalu kt spesen jew permukaan die kan..mesti berbukit2 sket..or cerun2..baru ADVENTURES ! Haha..peserta gak boleh melihat  pemandangan luar yang segar..(yalahh.. da pon merentas desa kan..mesti la dpt udara segar..) selain ia sangat menyeronokan..ia juga boleh menyihatkan tubuh badan kite nie. selain tu gak dari aspek pandangan aku yang asih bergelar pelajar nie.. merentas desa nie  patut diadakan pon coz ia dapat mengeratkan hubungan diantara pelajar. so bnyk lagi advantage yg ada kt aktiviti mcm nie..


Tapi ada satu masalah aku skarang nie..AKU X BOLEH JOIN LAHH ! =( geram betul ! aku yang bergelar 
Tingkatan enam @ PRA - U nie..hanyalah menguruskan mereka2 pergi merentas nun !! Terpaksalahh ..nk uat cmner kan..sudah ditetapkan...jawabnyer melompong je la kiteorng esok..haha~ tapie x pew larhh..biarlahh 'adik'2 tu yg berlari ..'abang'2 nie akan bg support kt 'adik' ni..YEAH ! GAMBATTE CHAR !! 


P/s : huuaaa~! jelez jugak la dengan mereka..nk join..nk join.. nk join...=(
 

3 comments:

  1. fakta: keuntungan

    huraian: dak2 yg lari mesti aus dan lapar..so kne berbelanje kan dwet mereka tuk beli mknn dan mnuman...

    contoh: beli rojak...tembikai...perghh !!! sdp uh !!

    haha

    ReplyDelete
  2. nak join konon ,larat ka ? HAHA

    ReplyDelete